Eurosport

TV Guide

 
 
 
 

Schedule grid

01:00
Basketball
BASKETBALL: Eurocup  - Regular Season, Day 2: Lokomotiv Kuban (Russia) - Ventspils (Latvia) (90min)
02:30
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : Fenerbahce (Turkey) - EA7 Milan (Italy) (90min)
04:00
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : Galatasaray Liv Hospital Istanbul (Turkey) - Valencia Basket (Spain) (105min)
05:45
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : FC Bayern Munich (Germany) - Panathinaikos Athens (Greece) (105min)
07:30
All sports
ALL SPORTS: CAMPUS - CAMPUS monthly show covers the World University Championships, organised by FISU and follows preparations for the Universiades, multi-sport competition for students having proven to showcase future Olympic and World Champions.  (30min)
08:00
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (165min)
10:45
Strongest man
STRONGEST MAN: Champions League in Hungary - The feats of the World Strongest's Man are on Eurosport with the Champions League, Super Series and Giants series. (60min)
 
11:45
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (15min)
12:00
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (15min)
12:15
Fia world touring car championship
FIA World Touring Car Championship: CARS, the WTCC Magazine - CARS, the WTCC magazine, previously named Inside WTCC, provides all the insights, reviews and previews about the FIA competition. (30min)
12:45
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : Galatasaray Liv Hospital Istanbul (Turkey) - Valencia Basket (Spain) (90min)
 
14:15
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : FC Bayern Munich (Germany) - Panathinaikos Athens (Greece) (90min)
15:45
Basketball
BASKETBALL: Eurocup  - Regular Season, Day 2: Lokomotiv Kuban (Russia) - Ventspils (Latvia) (90min)
17:15
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (15min)
17:30
Mountain bike
MOUNTAIN BIKE: , France  (30min)
 
18:00
Trail running
Trail Running:  (45min)
18:45
Fia world touring car championship
FIA World Touring Car Championship: CARS, the WTCC Magazine - CARS, the WTCC magazine, previously named Inside WTCC, provides all the insights, reviews and previews about the FIA competition. (30min)
19:15
All sports
ALL SPORTS: WATTS World  (15min)
19:30
Basketball
BASKETBALL: Euro League  - Group Stage : Galatasaray Liv Hospital Istanbul (Turkey) - Valencia Basket (Spain) (90min)
21:00
Armwrestling
ARMWRESTLING: PAL / NAL Contests (30min)
21:30
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (15min)
21:45
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (45min)
22:30
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (15min)
22:45
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (165min)